סחרחורות וחולשה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/03/2002 | 16:55 | מאת: רפי

דר' טל אור שלום רב פניתי למס' רופאים בפורום הזה, אך מישום מה כל אחד טען שאין זה בתחומו וכי עלי לפנות למישהו אחר. אשמח מאוד באם תוכל להתייחס בכובד ראש לבעיתי,ולהפנות אותי לבדיקות,ו/או מומחים אשר יוכלו לעזור לי. ובכן, שמי רפי ואני בן 43. לפני כ-4 חודשים התעלפתי בבית קפה ללא כל סיבה. לאחר שהתעוררתי הקאתי,ולמחרת ניגשתי להבדק במיון,אך לא נימצא דבר. מאז המקרה, אני סובל מסחרחורות קשות וחולשה מתמשכת. לפני כשלושה שבועות בשל סחרחורת קשה וקוצר נשימה, אושפזתי בבית חולים בחשד לארוע לב. בבדיקות דם ,א.ק.ג. לא נימצאו סימנים לארוע לב. כמו כן עברתי CT שנמצא תקין. ברצוני לציין שבהגיעי לבית החולים לחץ הדם שלי היה 180/120 ודופק 150. כמו כן עברתי צינטור שלא גילה סתימות,אך צויין כי זרימת הדם איטית. SLOW FLOW. שוחררתי עם טיפול תרופתי נגד לחץ דם ,קרטיה,וליפיטור בשל שומנים בדם מהם אני סובל מזה שנים רבות ......{כולסטרול}. ברצוני לציין שאבי קיבל ארוע מוחי בגיל 49 ולאחר מכן קיבל ארועים נוספים. הסחרחורות נמשכות וגם החולשה וקשה לי מאוד לתפקד בבית ובעבודה. לאחרונה נישלחתי לבדיקה אצל המטולוג לצורך בדיקת נטיית הדם לפתח קרישים. רופא יקר, אני חסר אונים ואינני יודע מה לעשות ואיך לחזור ולהרגיש כפי שהרגשתי לפני ההתעלפות. אודה לך מאוד באם תייעץ לי בנושא זה. בתודה מראש רפי

16/03/2002 | 21:08 | מאת: דוד רץ

כמה הודעות מעליך

18/03/2002 | 10:03 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

התיעצתי בנושא עם ד"ר דאוד דיב מומחה לסכרת לחץ דם גבוה היא סיבה מספקת לסחרחורות וטישטוש. הנך חייב להיות במעקב לחץ דם. לדעתי רצוי שתפנה ליעוץ בנושא שת תנגודת לאינסולין. הופיעו מספר עבודות הקושרות את התופעות שאתה מתאר לתנגודת לאינסולין.

24/03/2002 | 15:36 | מאת: רפי

אינני חולה סכרת ואינני לוקח אינסולין, הסחרחורות ותחושת העילפון ממשיכים ופיתרונים אין. מה עלי לעשות?

25/03/2002 | 14:54 | מאת: רפי

דר' שלום אינני סובל מסכרת, ולכן גם אינני לוקח אינסולין. לא ברורה ההתיחסות שלך לאינסולין.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)