חשש למחלה...

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

09/11/2016 | 10:57 | מאת: בתיה

שלום רב. בעלי סבל בלילה מחום של 38.2 דופק מהיר. ניבדק במיון שם לויקוציטים בדם 15000, ובשתן אריטרוציטים:250 הופיע שילשול בבוקר, כל שאר הסימנים תקינים. דופק 120 ויש גם התכווצויות בשרירי הרגליים. מה לעשות? מה זה ניראה??

10/11/2016 | 12:31 | מאת: ד"ר רוית רייטר

שלום בתיה יתכן כי בעלך סובל מזיהום ויראלי לפי מה שאת מתארת, עדיין, אני חושבת שכדאי לבדוק רמת מלחים, CPK (אנזים שרירי), תפקודי כליות ותפקודי תריס בדם. במידה והחום לא ירד, מומלץ שיחזור על בדיקת השתן ובמידה ועדיין תהיה חיובית כדאי להתחיל טיפול אנטיביוטי לכן כדאי להמשיך מעקב רפואי אצל רופא המשפחה לצורך החלטה על המשך טיפול ובירור כל טוב

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)