זה הגיוני? :(

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/07/2013 | 17:22 | מאת: אביטל

יש לי גם צד אחד יותר קצר מצד שני בגוף ב2 סמ וזה בטח עקב הבעיה במוח.... אבל הבעיה הזו גורמת לי להמון כאבי גב והגב שלי כל הזמן נתפס כשאני קצת מתאמצת ואז כמה ימים תפוס לי הגב התחתון .... האם זה מכון שלמרות שאני ככה סובלת וקשה לי לעבוד אין סיבה לקבל המלצת שמירת הריון מהאורטופד בגלל שאין סכנת חיים לעובר ואני ממש סובלת ? הגיוני?

12/07/2013 | 12:15 | מאת: ד"ר רביב בנידור

זה תלוי מאוד גם באיזה שבוע הריון את .כאבי גב תחתון הם לצערנו בעיה נפוצה בהריון . אני בטוח כי רופא המשפחה ורופא הנשים ייתנו ימי מחלה גם אם לא תמיד ישר שמירת הריות . נושא ההגדרות הוא מאוד חשוב גם על מנת קבלת התשלום שלך מביטוח לאומי.

12/07/2013 | 14:10 | מאת: חן

זה העניין שממש נתפס לי מכל מאמץ שזה מקרין לי לרגל אחת ואז כל צעד לפעמים מכאיב בגב... ויוצא לי לעבוד בקושי יומיים בחודש וזה יותר מידי ימי מחלה מה אני אעשה?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)