כאבי בטן חזקים.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/07/2012 | 11:45 | מאת: אלון

שלום, החל מאתמול בבוקר יש לי כאבי בטן חזקים בבטן השמאלית התחתונה. החלו גם יציאות רכות. היום אחרי שקמתי כאבי הבטן החמירו, ויש "התקפים" של כאבים, כל התקף מחייב אותי ללכת לשירותים ולהתפנות. כל הזמן יש יציאות רכות ומיימיות. לקחתי כדור אקמול להרגיע את הכאבים, אך הוא איננו משפיע. מה לעשות? יש צורך לגשת למיון? בשנה שעברה אושפזתי גם על אותה סיבה של כאבים בבטן בצד שמאל. היה לי חשש לדלקת אבל לא ידוע בדיוק מה היה.

29/07/2012 | 14:32 | מאת: ד"ר רביב בנידור

הייתי מתחיל מרופא המשפחה [ עדיף ] או מוקד [אם הוא לא זמין]. אתה מתאר בעצם מחלה שלשולית חריפה . הכי נפוץ זיהומית וחולפת מהר [ימים] ללא נזקים אך יש אבחנה מבדלת וככל הנראה לך יש רקע שבטח רופא המשפחה מכיר טוב ממני . חשוב לראות אותך,סימנים חיוניים , לבדוק את הבטן ואם צריך להעזר בבדיקות נוספות לפי הצורך .

29/07/2012 | 17:40 | מאת: אלון

שעה אחרי שכתבתי את ההודעה הכדור החל להשפיע והמצב טיפה השתפר, אכלתי גם אורז (תרופות סבתא שכאלו..) והכאבים נחלשו, עדיין הם ברקע אך עמומים. ונכון להרגע הפסיקו היציאות. בכלל. אין כלום. אם זה ממשיך היום בערב \ מחר אתה ממליץ לגשת לרופא? כי אני לא יודע עכשיו אם לגשת היות והמצב השתפר...

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)