דחוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/06/2012 | 23:48 | מאת: אלון

שלום יש לי בעיה כבר כמה ימים יש לי עצירות וכל פעם כשאני הולך לשירותים אני יכול לשבת שם חצי שעה וגם להרגיש שלא הוצאתי הכל ויחד עם זאת יש לי כאבי בטן ואני מרגיש סוג של חסימה וגם קוצר נשימה אני טופלתי בטיפול משולש עקב חיידק בבטן סיימתי את הטיפול אך אני נוטל תרופה בשביל הפצע שיש לי בכיב בכל אופן רק בעוד חודשיים יראו עם החיידק חוסל או לא בכל אופן למה יש לי קוצר נשימה בכל פעם? זה מתלווה גם בהזעה ואני מרגיש כאילו אני הולך להתעלף רק אחרי כמה זמן אני מצליח להתאושש ולחזור לעצמי זה מאוד מדאיג תודה רבה

18/06/2012 | 11:22 | מאת: ד"ר רביב בנידור

בהנחה שאתה איש צעיר וללא מחלות רק ותחושת העצירות היא מספר ימים בלבד וקוצר הנשימה נלווה ליציאות וחולף ואי נוחות בטנית סביב טיפול משולש אז אין מה לדאוג . במידה וימשך אז כמובן יש לגשת לרופא המשפחה להערכה , בדיקה רקטלית ולפי הצורך בדיקות נוספות כגון רקטו\קולונוסקופיה וגסטרוסקופיה למשל .

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)