ממצאים: המופטיזיס

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/11/2011 | 19:51 | מאת: תמיר

שלום רב, לאחר בדיקת CT חזה ומערות הפנים התגלה בממצאים של מערות הפנים בלבד המופטיזיס. התור הבא לרופא הריאות בעוד כשבוע.. האם זה משהו שדורש טיפול דחוף? יכול לסבול דיחוי של שבוע? לאן זה מתקדם במצב כזה..? מה האופציות לטפל בבעייה? תודה

22/11/2011 | 19:30 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

המופטיזיס הינו פליטה של כיח דמי שמקורו מהריאות לא ברור לי איך זה יכל להופיע כתוצאה של בדיקת CT מערות פנים הייתי מבררת את התשובה עם הרופא המטפל

22/11/2011 | 20:05 | מאת: תמיר

נעשו שני צילומים. סיטי חזה תקין ללא ממצא חריג וסיטי מערות הפנים עם הממצא...

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)