שבוע 8-9 להריון,

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/09/2011 | 16:33 | מאת: אלכסנדרה

שלום וחג שמח ,דר' מרב סלוטקי,אחותי בת 25 בשבוע 8-9 להריונה הראשון כבר יומיים -שלושה סובלת מכאבים בבטן העליונה, מתארת במילים:"כאילו כל האיברים מתנפחים ועוד מעט יתפוצצו"היום התחילו יציאות תכופות יחסית לכרגיל, שכיבה מקלה על הכאב , עמידה מחמירה . השאלה : האם יש קשר בין התחושות הנ"ל להריון ,או שיכול להיות זה איזהשהו וירוס ? האם כדאי להגיע למיון ? אשמח לתשובתך , תודה מראש , שנה טובה וחג שמח

29/09/2011 | 12:22 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

הריון התחלתי בד"כ אינו מלווה בכאבי בטן עליונה יכולות להיות סיבות רבות לכאבי בטן כגון אבנים בכיס המרה,כיב בתריסריון זיהום ויראלי ועוד ועוד. מומלץ להבדק ע"י רופא.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)