צואה שחורה כתוצאה מאכילת גזר ?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/09/2011 | 16:55 | מאת: תמר

שלום ד"ר סלוטקי. רבות נכתב על הגזר כתורם למאזן הברזל בגוף.מזה זמן רב הנני אוכלת גזר אחד כל יום ובנוסף ירקות אחרים.לאחרונה הוספתי גם פרוסות לימון לשיפור הספיגה של הגזר.מזה חודשים אחדים היציאות רגילות אך שחורות.האם יש מקום לדאגה? בתודה ובברכת שנה טובה תמר.

29/09/2011 | 12:19 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

גזר לא אמור לגרום ליציאה שחורה. נטילת כדורי ברזל גורמת ליציאה שחורה. במידה ואינך נוטלת כדורי ברזל יש להבדק ע"י רופא שכן יציאה שחורה מעלה חשד לדימום במערכת העיכול.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)