בעיה נוירולוגית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

22/09/2011 | 16:38 | מאת: אמיר כרמי

שלום רב אני צעיר בן23 ולפני כשנה עברתי תאונה קשה ומאז התאונה יד שמאל שלי לא עובדת כמו כן מיותר לומר שהייתי שמאלי עכשיו אני מנסה לדמיין אותה עובדת אבל לא מצליח ובעבר גם קיבלתי בה זריקת בודוקס להורדת ספסטיות אשמח אם תוכלי ליעץ לי מה לעשות תודה מראש אמיר

23/09/2011 | 09:30 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

אין לי מספיק מידע, איני יודעת מה הפגיעה העצבית, האם היא מלווה בכאב. יכל להיות שמדובר ב- Complex regional pain syndrome CRPSאולם כמובן שלא מדובר בבעיה שניתן לאבחן באינטרנט. יש לפנות לנוירולוג ו/או מרפאת כאב.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)