-דחוף- בכאבים, שעורה שהחריפה בטיפול

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

21/09/2011 | 16:37 | מאת: ניק

כניראה שלפני חודש התחיל לי גוש קטן בעפעף תחתון בעין ימין..הגוש לא כאב או הציק אך היה קיים..לאחר חודש חזרתי לארץ והגוש גדל, הלכתי לרופא עיניים והוא הביא לי משחה למרוח - Maxitrol- פעמיים ביום למשך חודש, ואם המשחה לא עוברת נקבע תור לניתוח. אני משתמש במשחה כבר שבוע והשעורה רק גדלה, התנפחה, האדמומיות עברה לסגול והיא שורפת. בכל מצמוץ יש כאב. זה אומר שהמשחה עובדת ובקרוב השעורה תצטמק? זה אומר שהטיפול רק החריף את השעורה עם הזמן? איזה עוד דרכים יש לי כולל משחה כדי להקטין את השעורה ולהפחית את הכאב? -דחוף מאוד- תודה מזמנכם ניק

22/09/2011 | 07:45 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

יש אפשרות להשתמש במשחת סינטומיצין לעתים יש צורך בניקוז כירורגי של השעורה יש לפנות לרופא עיניים

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)