מכה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/07/2011 | 05:15 | מאת: אלון

שלום אתמול בעבודה קיבלתי מכה חזקה בראש מברזל ויש שם פצע אדום והוא די כואב אני שמתי יוד וזה שרף וזה לא עובר ואני מודאג מה יקרה... האם כדאי ללכת לרופא משפחה? או אפילו יש צורך ללכת למיון? אני לא יודע עם זה קשור אבל משום מה אני לא נרדם בלילות.. ועם כן אז לשעה אחת בקושי... אני לא יודע עם יש שם נפיחות אני מרגיש שם יותר כמו שקע כזה כמו חור אבל אולי זה נדמה לי מה לעשות תודה אלון

31/07/2011 | 18:45 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

במידה ואין שינוי בהתנהגות כאב ראש עז או הקאות סביר להניח שהכל בסדר ליתר בטחון יש להבדק ע"י רופא. כמו כן יש צורך בחיסון טטנוס.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)