חום גבוה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

11/07/2011 | 19:31 | מאת: רוני

שלום, לפני כשבועיים סבלתי מחום גבוה שהגיע ל40. ולכן פניתי למיון. במיון הבדיקת דם הראתה ירידה משמעותית בכדוריות דם הלבנות ואשפזו אותי. היה לי חום במשך 10 ימים הקאות ובחילות. הבדיקות דם הראו ldh גבוה שהגיע ל1700 . בשחרורי מבית החולים ירד ל1500. בזמן שהותי בבית החולים הייתה לי צהבת קלה. ובדיקות הדם בכבד הראו סימנים למחלת הנשיקה. הבדיקה למחלת הנשיקה יצאה שלילית. אין לי מחלת הנשיקה... מה יש לי ממה נובע ldh גבוה .?. יכול להיות שזה וירוס אחר ולא מחלת הנשיקה?

12/07/2011 | 07:56 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

ישנם מספר גורמים זיהומיים הכוללים חיידקים ווירוסים אשר גורמים לחום גבוה ועליה ב- LDH. אם אתה ללא חום ובדיקות המעבדה חזרו לגדר התקין אין צורך המשך בירור.בודאי עשו בירור בביה"ח לגורם המזהם-יופיע במכתב השחרור.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)