מכה בראש (יבשה)

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/06/2011 | 13:22 | מאת: גידי

בתאריך 9/6/11 כאשר נכנסתי למושב הנהג במכונית קבלתי מכה בראש ממסגרת העליונה של דלת הנהג ,פשוט נכנסתי לרכב במהירות ובזוית לא נכונה למחרת המקרה הרגשתי כאב (לא רציני) שמתי קרח עברו כבר 8 ימים והכאב לא עובר (כאשר אני מעביר את האצבעות על השערות במקום הנפגע אני מרגיש תחושה מוזרה) ברצוני לדעת כמה זמן לוקח עד שכאב ממכה כזאת עוברת באופן כללי אני מרגיש מצויין בברכה

24/06/2011 | 06:03 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

יכל להיות שנוצר שטף דם קטן תת עורי באזור בו אתה נחבלת וזה גורם לרגישות. אם מדובר ברגישות ממוקמת לאותו אזור אין בזה כל סכנה וצפוי שזה יחלוף בקרוב עם ספיגת שטף הדם אולם אם אתה חש כאבי ראש יש לבצע CT מח

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)