דחוף עזרה! כאבים ברגל בעקבות שיזוף

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

13/06/2011 | 21:43 | מאת: רותם

נכוותי מהשמש בדרגה גבוהה..מרחתי משחות כמו ביאפין אלוורה וקרם גוף. לאחר מכן החלה להתנפח לי הרגל ואני מתקשה לעמוד עליה (כאבים עזים בחלק שמעל לכף הרגל).רופאה נתנה לי את המשחה סילברול אבל אני חוששת שיקרה משהו לרגל כי לפעמים היא נצבעת בסגלגל..מה אפשר עוד לעשות? (אפשר לציין כי אני חיילת וכי שיזוף הוא פגיעה ברכוש צה"ל =משפט ולכן רופא צבאי לא בא בחשבון)

14/06/2011 | 09:51 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

נדיר שכווית שמש תגרום לסיבוכים משמעותיים ממוקמים. יש למרוח שמן תינוקות ובכל זאת להבדק ע"י הרופא המטפל ביחידה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)