כוויה כתוצאה מטיפול לייזר-דחוף!!!!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/08/2002 | 10:02 | מאת: דקלה

שלום אתמול עברתי טיפול באחד המכונים המשתמשים במכשיר לייזר להסרת שיער מסוג אפילייט, כתוצאה מטיפול באיזור בית השחי נוצרו לי כוויות קשות וחומות בצורה של פסים..יש לציין שלאחר הטיפול סבלתי מכאבים איומים ובלתי נסבלים עד כדי בכי ותחושת חוסר אונים. האם מדובר ברשלונות? כיצד ניתן ורצוןי לטפל בצלקת שנוצרה, והאם יש עילה לתביעה משפטית? תודה מראש דקלה

03/08/2002 | 09:11 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

דקלה שלום אם את סובלת מכוויות כתוצאה מטיפולך לייזר יש לטפל קודם כל בכויות. אני לא יודע ליעץ בנושא של רשלנות רפואית בתחום הזה. אבל בהחלט את יכולה לפנות לרופא המומחה ברפואה פלסטית ולשאול לדעתו.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)