שלום לך... האם את מציעה ללכת למיון?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/05/2011 | 01:26 | מאת: בר

אני מאובחן על הפרעות פסיכיאטריות אבל בקושי בטיפול ואני מרגיש שבא לי להתאבד שנמאס לי לגמרי אני כבר ככה די מילדות אבל כעיקרון בשנה האחרונה זה החריף לגמרי ובתקופה הזאת של החודשים האחרונים זה מגיע למצב שאני כבר לא מסוגל יותר. אני מרגיש בדכאון כל הזמן ומסתגר בחדר שלי מנותק מהמציאות אני חושב שכולם נגדי או שרודפים אחרי לפעמים אני כבר לא מסוגל אני מטופל בבריאות הנפש ביום ראשון הייתי אמור להפגש עם הפסיכיאטר שלי אבל שביתת הרופאים הפריע לפגישה שכל כך היית חשובה לי. אני אובד עצות

24/05/2011 | 21:09 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

במידה ואתה שוקל התאבדות אני מציעה לפנות למיון ולהבדק ע"י הפסיכיאטר התורן

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)