נפילה מגובה!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/04/2011 | 00:13 | מאת: אמא דאגנית

בני בן ה-4 היה היום בקייטנה עם אחיו בגן ילדים. בזמן החצר, מספר בני בן ה-6 כשחזרנו הביתה, אחיו מעד מגובה של כ-2 מ, וצנח על רצפה מיוחדת כזו שנמצאת בגנים ציבוריים,כמו ספוג כזה. הגננת לא ידעה אותי בכך, ניסיתי להשיגה אך ללא הצלחה. אין לי ממש מושג איך הוא נפל, הילד בן 6 כל פעם משנה גרסה: פעם על הברכיים עם המצח וכד'. לבני אין כמעט נפיחות במצח, עקבתי אחריו, יחסית התנהג כרגיל: אכל,שתה,שיחק וגם התעייף כהרגלו בנסיעה באוטו.יחד עם זאת, לעיתים התלונן כי כואב לו הראש. אני ממש בלחץ, חוששת מהלילה שיבוא, לא יודעת אם טעיתי, ואלי צריך להעלותו למיון. אשמח לשמוע חוות דעתך!

15/04/2011 | 01:48 | מאת: רונה

בוודאי שיש לקחתו למיון, ילד בן שש שנפל מגובה, וקיבל מכה בראש חייבים לבדוק אותו לראות שלא קיבל זעזוע מוח!!! אל תקחי סיכון, אחרי הכל הוא ילד ואם אין לך במדויק את סיפור המיקרה זה עוד יותר חמור כי אין לדעת מה באמת התרחש. מקווה שירגיש יותר טוב

15/04/2011 | 10:04 | מאת: מ

אצל ילד אשר מתנהג כרגיל, אוכל ושותה, אינו מקיא, אינו ישנוני או באי שקט וללא סימני חבלה חיצונית נראים לעין הסיכוי לחבלת ראש משמעותית הדורשת טיפול הינו נמוך. מחמת הספק יש להבדק ע"י רופא הילדים המטפל בו.

15/04/2011 | 10:05 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

אצל ילד אשר מתנהג כרגיל, אוכל ושותה, אינו מקיא, אינו ישנוני או באי שקט וללא סימני חבלה חיצונית נראים לעין הסיכוי לחבלת ראש משמעותית הדורשת טיפול הינו נמוך. מחמת הספק יש להבדק ע"י רופא הילדים המטפל בו.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)