פרונקל בישבן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/04/2011 | 21:34 | מאת: רוני

לפני כארבעה ימים התפתח לי כאב חזק בישבן שהקשה עליי לשבת וללכת. תחילה לא ניתן היה לראות כלום, עכשיו יש התנפחות ואודם ונראה כי עומד לצאת ראש מוגלה. הכאבים עדיין עזים ומקשים על השינה וביצוע פעולות בסיסיות. התחלתי למרוח משחת ויטה מרפן ועדיין אין שינוי. על מה תוכלו להמליץ לי על מנת להקל על המצב.

04/04/2011 | 08:54 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

יש לפנות לכירורג בקופ"ח כי יכל להיות שמתפתח אבסס(מורסה). אם מדובר באבסס יש לנקזו -מדובר בפעולה קצרה בהרדמה מקומית.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)