שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

30/03/2011 | 18:37 | מאת: דן

שלום קוראים לי דן ויש לי שאלה אני בן 21 וחצי אחרי צבא,הגובה שלי תמיד היה 1.75 ס"מ בבוקר(בבוקר תמיד יותר ב 1 ס"מ) מגיל 19 וחצי הפסקתי לגבוה אני חושב כי הייתי איזה 1.74 בקיצור מגיל 19 וחצי עד 20 וחצי גבהתי אולי ס"מ אחד או ס"מ וחצי לכול היותר, ובגיל 21 קרה משהו מאד מוזר במקום להפסיק לגבוהה לגמרי המשכתי לגבוה ואז יום אחד יצאתי עם כמה חברים והם אמרו לי שאני נראה גבוה יותר מקודם....בדקתי את העניין זה היה לפני חודשיים וחצי אולי וגילתי שגובהי עומד על 1.79 ס"מ בקיצור עברו עוד חודשיים בערך וגובהי הסופי נהיה 1.82 ובחודש האחרון במדדתי ומאז לא גבהתי יותר בכלל. ב--6-5 חודשים בערך גבהתי 7 ס"מ שאלתי היא האם נתקלת בדבר כזה? ההורים שלי גם לא הבינו איך בין גיל 20 ו10 חודשים עד גיל 21 ו-3 חודש-4 גבהתי ב7 ס"מ!!!!!!!!! אני מודאג טיפה כי הבנתי שגביהה נעצרת בגיל 19 בערך אצל בנים ורק במקרים חריגים ממשיכה לגיל 21-22 יש לי סיבה לדאוג? האם זה דבר נורמאלי??? תשובה בבקשה

04/04/2011 | 08:52 | מאת: ד"ר מרב סלוטקי

נא לפנות לפורום בעיות הורמונליות ומחלות עצם שם עונות על השאלות מומחיות באנדוקרינולוגיה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)