זיהום בריאות וההדרדרות עקב זה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

10/01/2011 | 21:35 | מאת: סבתא רבא

שלום רציתי לספר על מועקתי ולדעת יותר דברים בכדי להבין סבתא רבא שלי אישה חזקה בת 90 אישה שלא נוטלת כדורים שאין לה מחלות כלום התחיל לה חום שפעת שיעול רגיל הזמינו רופא נתן זינט יום רביעי לקחו אותה לבית חולים באמבולנס כליות הפסיקו לתפקב כל כמה שעות היתה בדיאליזה יום שבת התקשרו כל המערכות קרסו לחץ דם נמוך אי אפשר להמשיך דיאליזה מטופת באנטיביוטיקה דרך הוריד מונשמת ועם מורפיום לחץ דם נמוך מאוד רציתי ללשאול מה הסיכווים במצב כזה?? מה יכול לעזור במצב כזה? היא באיכילוב נמצאת ובכל זאת הלב עובד והיא מסרבת להרים ידיים האם יש סיכוי שהיא תצליח לשרוד את זה?? שפתאום לחץ דם יעלה וימשיכו לה דיאליזה והמערכות יחזרו לפעול??? בבקשה אם אפשר תשובה מהירה

14/01/2011 | 18:24 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אחץ הבעיות עם אנשים בגיל כזה היא שהמערכות שלהם עובדים בפיין טיונייג. הכל מאד עדין וכאשר מערכת אחת קורסת הכל מתחיל להתמוטט

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)