חוששת מניתוח

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/09/2010 | 15:40 | מאת: אורטל

שלום, ב-3/10 אמורה לעבור ניתוח אף. בימים האחרונים התחלתי להלחץ ואני נתקלת בקשיים להרדם. האם ניתן במקרה זה לקחת כדורי שינה? האם ידוע לך על כדורים לא ממכרים? תודה וחג שמח

21/09/2010 | 08:59 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

החשש מוכר וסביר. בקשר לכדור שינה אפשר לקחת תוך התיעצות עם רופא משפחה

21/09/2010 | 13:55 | מאת: שרי

זה מאוד טבעי. גם אני לפני שעברתי את הניתוח האף שעשיתי , הרגשתי כמוך, התקשתי להירדם ופיתחתי חרדות של מה יקרה אם זה לא יצליח. פשוט תנשמי נשימות עמוקות, לכי אפילו לים ותסדירי את המחשבות שלך. אצלי לפחות זה עבד. אני ממש מבינה אותך, אבל היום, בדיעבד, אני יכולה להגיד לך שזה פשוט שווה ה כ ל.

21/09/2010 | 14:09 | מאת: בתיה

תאמיני לי (מניסיון) כל הקטע של לעבוד על נשימות או ללכת לים לא באמת עוזר. שלחוצים ממשהו באמת שום דבר לא ירגיע אותך. קודם כל מומלץ לדבר עם הרופא על הניתוח כדי להיות יותר רגועה מכל התהליך ובנוסף הייתי ממליצה לך לשאול את הרופא משפחה שלך על כדור שינה אמביאן CR. אני לקחתי אותו כמה לילות לפני שהייתי צריכה לעבור בדיקה שפחדתי ממנה והוא ממש לא גרם לי להתמכרות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)