כאבים ואדמומיות מתפשטת לאחר חיסון פנוימווקס

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/06/2010 | 23:51 | מאת: יעל

אני בת 36,לפני יומיים קיבלתי חיסון פנוימווקס מאחר ואני סובלת מנויטרופניה חריפה. לאחר יום הופיעה אדמומיות וכאבים חזקים באזור החיסון חום: 38. הרופאה נתנה לי צפורל 500מג 4 פעמים ביום. יום וחצי לאחר התחלת הטיפול הכאבים נמשכים (אם כי פחותים), אך האדמומיות מתפשטת וקיימת נפיחות וחום באיזור. האם תופעה זו ידועה? האם יש דרך נוספת להפחתת האודם והנפיחות? אודה לתשובתך!

21/06/2010 | 14:54 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לא נראה לי תקין. יש צורך לבדוק זאת נא לפנות לבדיקה דחופה

21/06/2010 | 16:27 | מאת: יעל

תודה על תשובתך. פניתי לרופאה, והיא אמרה שידועים מקרים כאלה לחיסון השנה. המשכתי בטיפול האנטיביוטי וכבר למחרת ניכר שיפור. היום כבר אין אף תופעה לחיסון.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)