האם זה מסוכן???

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/05/2010 | 19:38 | מאת: צליל

אני בת 34 ועברתי לפני 6 ימים גרידה בהרדמה כללית. בנוסף שמו לי אינפוזיה של נוזלים + אנטיביוטיקה צפמזין לוריד. לפני 3 ימים התחילו לי כאבי ראש (במיוחד בצד האחורי) שמופיעים בעיקר בשעות הערב או בשעות הבוקר. יש לציין שהכאבים עוברים לבד (ללא טיפול) אבל באים בגלים (סוג של התקף). בנוסף בספירת הדם עלו לי כדוריות הדם הלבנות ל-14 ואני התחלתי טיפול באוגמנטין. דבר נוסף - התנפחתי המון בכל הגוף בעיקר בבטן...ואני סובלת מעצירות. שאלתי: האם כאבי הראש הם תופעת לוואי של הרדמה? האם התנפחות שלא יורדת כבר 6 ימים מיום ההרדמה יכולה להיות תופעת לוואי? האם זאת יכולה להיות תגובה של האנטיביוטיקה או של הנוזלים? אודה על תשובתכם המהירה...

02/05/2010 | 08:44 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

התשובה היא לא. התפעות אינם תופעות לוואי של ההרדמה. יכול להיות תגובה לפעולה עצמה ועל כך יש להתייעץ עם גנקולוג

09/05/2010 | 17:49 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

התשובה היא לא. לא נראה לי שהתופעות קשורות להרדמה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)