הרפס בפות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

27/03/2010 | 04:53 | מאת: קרן

שלום,אני מטפלת לראשונה בחיי בהרפס פעיל שצמח לי בפות,רציתי בבקשה לדעת אם אחרי שארפא את הנגעים הפעילים אם יש סיכוי שההרפס לא יהיה פעיל יותר לעולם.כלומר יהיה בגופי אבל רדום ולא יחזור כנגעים,או שבטוח הוא שוב יצוץ?

27/03/2010 | 17:21 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

נא לפנות לרופא נשים

27/03/2010 | 17:47 | מאת: קרן

ברור שאני מטופלת בתרופות שהביא לי רופא נשים,אני שואלת באופן כללי אם יש מצב כזה שאחרי שההרפס הפעיל בשפתי הנרתיק יעבור לי,אם ישנה אפשרות כלשהי שהוא לא יחזור להיות פעיל לעולם?או שתמיד זה חוזר מתישהו?

27/03/2010 | 17:47 | מאת: קרן

ברור שאני מטופלת בתרופות שהביא לי רופא נשים,אני שואלת באופן כללי אם יש מצב כזה שאחרי שההרפס הפעיל בשפתי הנרתיק יעבור לי,אם ישנה אפשרות כלשהי שהוא לא יחזור להיות פעיל לעולם?או שתמיד זה חוזר מתישהו?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)