כאבים ממושכים בחזה וקוצר נשימה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

24/12/2009 | 01:55 | מאת: איריס.ק

לפניכשלושה שבועות נידבקתי מביתי בהצטננות שיום לאחר מכן ירדה לי לראותוגרמה לקוצר נשימה חריף עד כדי כך שהרופאה הפנתה אותי למיון כי לא הייתה לי כמעט עניסה של אוויר. לא רציתי ללכת לבי"ח ולכן קיבלתי אינלציה פעמיים ביום + פרניזול + אוגמנטין 875 מ"ג פעמיים ביום ל: 10 ימים שלא עזרו ואי לכך בתום הכדורים קיבלתי צפורל שלושה ביום ורוקסו פעמיים ביום. אני כבר שבוע על האנטיביוטיקה החדשה והרופאה אומרת שזו דלקת ריאות. אני יכולה כבר לנשום טוב יותר אבל הכאבים בחזה עדיין מאוד חזקים. הים הלכתי לחברה ופתאום החלו לי כאבים חזקים ובקושי הצלחתי לנשום וכשהגעתי אליה לא הצלחתי לדבר וניסיתי להחזיק עצמי לא לאבד הכרה וכעשרים דקות לא יכולתי כמעט לנשום... מעולם לא הייתה לי דלקת ריאות ואני לא יודעת אם זה אופיני... אנא עזור לי כי אני לא יודעת מה קורה איתי ואני כבר במצב הזה כשלושה שבועות ויש לי צמרמורת וחולשה.

26/12/2009 | 08:34 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

ראשית חבל שלא ציינת את גילך. שנית אני חושב שאת צריכה לבצע צילום בית חזה ולפנות לרופא או למיון

28/12/2009 | 23:44 | מאת: איריס

היום אכן עשיתי צילום חזה ולמעט ". ציור מוגבר בבסיסים". לא נצפה משהו מיוחד.. הכאבים עדיין קיימים ואני כבר פוחדת ממאמץ כמו ללכת מהר למשל... גם לשכב בלילה על הכרית זו לא משימה קלה ואף די מכבידה וכואבת. ד.א. גילי הוא 46.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)