מוזר-2 סימניםשל שיני נחש..כנסו דחוף!

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/09/2009 | 22:19 | מאת: איילת

היי אחרי המקלחת עכשיו הבחנתי ב-2 סימנים(פצעים קטנים)באגן כמו 2 שיני נחש.השאלה היא כזו?האם זה באמת נחש?כי לא הרגשתי כלום?ולא נראה לי?מה התסמינים?האם ייתכן שלא הרגשתי הכשה?תודה!

25/09/2009 | 19:41 | מאת: חובשת

לא ייתכן שלא תרגישי הכשה, פניתי לפני יומיים מישהי למיון ..לאחר עקיצה כמובן שכול הדרך היא לא הפסיקה לצרוח מכאבים, אבל בכול מקרה הסימנים מופעים עם הזמן.. במקרה של עקיצת עכביש יופיעו חוטים אדומים ובהמשך נמק עקיצת עקרב לא גורמת למוות אלא אם כן האדם אלרגי לחלבון זר , בטוח שהיית מרגישה שנחש מכיש אותך מעבר לבגדים זה מאוד כואב .

27/09/2009 | 00:34 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

כנראה שלא. וגם אם כן בדיעבד אין הדבר משנה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)