פצע באיבר המין הגברי.

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

01/08/2009 | 22:21 | מאת: תומר

שלום לפני כמה ימים הרגשתי ממש כאבים באיבר המין שלי(אני גבר)וגם צורך לגרד. כשאני מגרד זה ממש כואב וצורב לי ויש לי גמו כוויה כזה . אני ממש מפחד שזה משו רציני..מישהו\י יכולים בבקשה לתת לי תשובה כמה שיותר מהר?

02/08/2009 | 09:15 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

תשובה ספצפית איני יכול לתת. אך הצעתי כי תפנה לרופא עור

23/12/2010 | 10:18 | מאת: חיים

אני בן 19 וחצי התעוררתי בלילה וראיתי שיצא לי זרע. הזרע לא יצא כמו שהוא אלא כל הזרע היה דם, כמו דם שיוצא מהיד. לאחר יומיים יצא לי שוב פעם זרע בלילה והזרעיצא בסדר רק היו שמה כמה טיפות של דם נוזלי. למה זה קרה ואם יש לי איזה בעיה ומה עלי לעשות? תודה!

23/12/2010 | 10:18 | מאת: חיים

אני בן 19 וחצי התעוררתי בלילה וראיתי שיצא לי זרע. הזרע לא יצא כמו שהוא אלא כל הזרע היה דם, כמו דם שיוצא מהיד. לאחר יומיים יצא לי שוב פעם זרע בלילה והזרעיצא בסדר רק היו שמה כמה טיפות של דם נוזלי. למה זה קרה ואם יש לי איזה בעיה ומה עלי לעשות? תודה!

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)