כאבים בכליות???

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/05/2009 | 16:00 | מאת: שרון שלום

מזה כחודש ימים אני סובלת מכאבים בגב התחתון, משני צידי עמוד השדרה. חברה אמרה שכנראה זה בכליות והדבר נובע מחוסר שתיה. (גילי הוא 15). אם הדבר נכון והכאבים אכן נובעים מבעיית חוסר שתיה, האם שתיה מוגברת כעת תעזור בפתרון הבעיה ותעלים את הכאבים, או שיש צורך בטיפול אנטיביוטי? לא עשיתי בדיקות מיוחדות, ואני לא רוצה לעשות אלא אם כן ידרש ופתרון השתיה לא יעזור.

21/05/2009 | 10:45 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

יכול להיות מכליות ויכול להיות ממקור אחר. אני מציע להבדק אצל רופא לפני שמתחילים פתרונות אצמעיים.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)