טלפון חירום

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/12/2008 | 23:11 | מאת: אמא מודאגת

האם יש איזשהו טלפון חרום שאליו ניתן להתקשר במקרה שנער מאיים בהתאבדות ? פעם אחת זה קרה והזמנתי משטרה שעצרה אותו והזמינה לו אמבולנס לאחר שניסה לפגוע בעצמו אך הסירה ידה ושלחה אותו ללא השגחה באמבולנס למיון רגיל אני רוצה שיהיה לי בהישג יד טלפון חרום חלילה למקרה צורך של איום דומה אודה על תשובה מהירה תודה אמא מודאגת

27/12/2008 | 17:05 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

ער"ן עזרה ראשונה נפשית מופיע באנטרנט

27/12/2008 | 20:21 | מאת: אמא מודאגת

כנראה שלא הובהרה הכוונה. טלפון חירום לא לצורך שיחה שברור שהוא לא ישוחח עם אף אחד בוודאי לא במצב טראומה כל הרעיון שהוא מנסה להפחיד בהתאבדות והכוונה שלי היתה לפנות לגורם בעל סמכות שיגיע בנוסף למשטרה ויפנה אותו לבדיקה פסיכיאטרית ללא אישורו (תוך הפעלת כוח)

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)