מכה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

12/12/2008 | 21:53 | מאת: גלית

שלום רב בני בן שנתיים התחיל בזמן האחרון לטפס על כל דבר (כסא,שולחן,ספה ועוד)למרות שאנו מורידים אותו לפעמים הוא עדיין עולה ומנסה את הסבלנות שלנו, בקיצור השבוע האחרון הוא עלה על הספה ונפל מהמעקה של הספה וקיבל מכה בראש ובגב , לא הספקנו למנוע זאת והמכה היתה נשמעת חזקה מאוד כאב לי על הילד הוא בכה במשך 5 - 10 דקות והפסיק לאחר מכן נתתי לו בקבוק דיסה הוא אכל ולא הקיא, הוא לא היה אפטי בכלל והתנהג בצורה רגילה לחלוטין כמו כן לא היתה גם נפיחות כולשהי בראש נתתי לו להישאר ער עוד שעה מזמן המכה והוא התנהג רגיל האם לקחת אותו לרופא משפחה בכל אופן ? האם זה נקרא זעזוע מוח? או חבלה כולשהיא בראש ? מאוד דואגת ומחכה לתשובה תודה גלית

14/12/2008 | 10:29 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

ראשית אין לסמוך כי התשובות פה יגיעו בזמן אמת. האתר אינו מהווה חלופה לטיפול דחוף. שנית אם עד עכשו הכל בסדר אז הכל בסדר

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)