בדיקות US כתף, ושד , צילום עמוד שידרה , ממוגרפיה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/07/2008 | 10:57 | מאת: מירי

שלום רב אבקש לשאול בקשר לבדיקת US כתף , ו - צילום עמוד שידרה, ובדיקת US שד , US כתף - אי סדירות גרמית סביב המפרק , בבדיקה דינמית חשד לצביטה צילום עמוד שידרה גבי - שינויים ספונדילוטים בגוף החוליות, גשר גרמי בין חוליות, US שד - שלושה ציסטות בשד אני רוצה לציין כי אני סובלת מכאבים חזקים בכתף , ובגב א. מה פירוש תוצאת ה - US כתף , US שד ו - צילום עמוד השידרה ? ב. האם תוצאה גבוהה מאוד של בדיקות דם - CRP ו - ESR יכולות להעיד על גרורות בעצמות ? ג. האם ציסטות בבדיקות US שד מחייבות ניתוח במקרה של סרטן שד משפחתי ? ד. האם תוצאה של הסתיידויות בשד כאשר מצוין כי יש שינוי בולט בהשוואה לבדיקה קודמת מלפני שנה בבדיקת ממוגרפיה מחייבת בירור נוסף, בהתחשב בכך שיש סיפור משפחתי של סרטן שד? לדברי הכירורג שד זה דבר שכיח, האם זה נכון ? בתודה וסליחה על האורך של השאלות אני פשוט חרדה ולחוצה

07/07/2008 | 11:32 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

השאלו ה"ל הן מעבר לתחום של רפואה דחופה. נא לפנות לרופאים המתאימים

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)