כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/06/2008 | 11:24 | מאת: אור

שלום, אני בחורה בת 25, בריאה (עד כמה שידוע לי) בתקופה האחרונה שמתי לב שיוצאים לי ורידים ברגליים ונימים יותר מהרגיל, בנוסף אני לא יודעת אם יש קשר או לא אבל יש לי כאבים בברכיים ווריד אחד שכשמופעל עליו לחץ כואב לי באזור. אתמול בלילה התעוררתי כשאני מרגישה או יותר נכון לא כל כך מרגישה את רגל שמאל, היא נרדמה כולה. מעולה לא קרה לי שהרגליים נרדמות לי , קורה לי שהיד נרדמת אבל רגל שלמה לא, נראה לי קצת מוזר, מה אני אמורה לעשות הלאה?

19/06/2008 | 09:19 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

להתיעץ עם נירולוג או אורטופד. לפי הסיפור שלך נראה לי אורטופד קודם.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)