הרדמה בטיפול נמרץ - עד מתי ?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

15/02/2008 | 14:52 | מאת: רינת

שלום חמותי הגיע לטיפול נמרץ בעקבות חיידק שתקף את גופה. היא מונשמת למרות שהראות בסר. כמו כן עושים לה דיאליזה כי הכליות כרגע בטראומה. הרופא נותן לה הרדמה וכל פעם שמנסים להוריד מינון ולהעיר אותה לחץ הדם שלה עולה ואז מרדימים אותה שוב. היא אישה היסטרית באופייה. אני חוששת שהיא לא רוצה להתעורר בגלל הצינורות שיש לה בפה ובגוף. הרופא לא מוכן להוציא לה אותם. מה עושים ? כל הזמן היא תורדם ? מה אפשר לעשות שהיא תרצה להתעורר ?

17/02/2008 | 08:46 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

טיפול נמרץ אינו בתחום רפואה דחופה. ולכן כדאי להתיעץ ע רופאים מומחים בטיפול נמרץ

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)