אנטיביוטיקה חזקה מדי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/12/2007 | 16:54 | מאת: סרג

הייתי אצל רופא קו"ח היום עקב שיעול עקשני בן כחמישה ימים. הוא אמר שיש לי ברונכיטיס ורשם לי "אוגמנטין"875מ"ג. "אנשים" אומרים לי שזה חזק מדי (אופייני מרופאים עולים חדשים)ושלא אקח. לא לקחתי אנטיביוטיקה בשנתיים האחורונות ואין לי רגישות שאני יודע. הצילום יהיה מוכן רק ביום א' ולא נראה לא לטפל ביינתיים. ידוע לי שלא ניתן להפסיק ברגע שהתחלתי. לא יודע מה לעשות בקיצור..

30/12/2007 | 08:08 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אם אתה מחליט על דעת עצמך אז מה השאלה? יש כמה אפשרויות 1. אתה נותן אמון ברופא שמטפל בך ולוקח את הטיפול המוצע 2. לא נותן אמון ברופא המטפל ואז או שתחליף רופא או שלא תפנה לרופאים

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)