נפיחות במפשעות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

17/11/2007 | 16:02 | מאת: חנית

שלום רב, לפני כשבועיים גיליתי (אחרי מגע מיני) נפיחות באזור המפשעות. כעבור מספר ימים הלכה הנפיחות וגברה ואיתה גם הכאבים (עד כדי כאבים עזים במיוחד בשעת צחוק, קינוח אף או התעטשות וקושי רב לשכב על הבטן). כמו כן הופיעו תופעות נוספות ולא אופייניות לי שאולי יש להן קשר: נפיחות בבית השחי (רק בצד אחד), נפיחות בתימוס, מתח, עייפות וחולשה. לפני שלושה חודשים בערך חזרתי לגלולות דיאנה אחרי הפסקה של כמה שנשים, עקב אקנה. בבדיקות דם שערך לי רופא המשפחה (ספירה ושקיעת דם, ו-TSH), הכל תקין. מה זה יכול להיות? מודה מראש על העזרה, חנית

18/11/2007 | 09:03 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הנושא אינו קשור לרפואת חרום. למרות זאת מה שאת מתארת נשמע כמו התנפחות של בלוטות לימפה. אנא גשי לבדיקה אצל רופא משפחה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)