בשביל פורום רפואת חרום זה פורום הכי לא פעיל שיש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

31/10/2007 | 14:13 | מאת: מישהו

דווקא פורום כזה צריך לתת מענה הכי מהיר אבל כאן יש מענה של פעם בשבוע.למה לעשות פורום כזה בכלל אם לא עונים פה לפחות כל כמה שעות. בשביל דברים לא מאד דחופים אפשר לפנות לפורומים אחרים ושם לרוב יש מענה יום יומי.

02/11/2007 | 16:09 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

שאלה טובה ולכן אני מקווה שגם התשובה פרום רפואת חרום בא לענות על שאלות הקשורות לרפואת חרום אך לא לתת תשובות בזמן חרום. במצבים מסכני חיים אין להסתמך על האנטרנט במתן פתרון רפואי. יש לפנות לרופא או לשרות המתאים. בפורום זה אני משתדל לענות על שאלות הקשורות לנושא אך לא כמתן עזרה ראשונה. ומככו שאני היחידי שעונה כאן אז התשובות לא מגיעות תוך שעות ולפעמים לוקח מספר ימים. התשובות לפורום נתנות בהמון רצון טוב ובמדית האפשר בברכה ד"ר ערן טל-אור

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)