בדיקת לחץ דם

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

31/07/2007 | 10:55 | מאת: אמא מבררת

בתי בת 16 ןחצי ,גובהה .1.51 ירדה במשקל כיום משקלה 43 היתה 47.8 הירידה זה כתוצאה מדיאטה. אנו עושים לה מעקב רפואי לראות, שהיא לא בבעיה רפואית בגלל הדיאטה. לחץ הדם שלה נבדק פעם ראשונה הוא 85/55 .שאלתי מה הלחץ הדם, שאמור להיות תקין לבתי? האם לחץ הדם, שיצא לה לא תקין ,ואם כן האם זה בגלל ,שהיא רזתה מהדיאטה, ואם כן האם כשתעלה במשקל זה יסתדר.? הרבהנ הרבה תודהנ.ב המוגלובין שלה 11.3 . ברזל-57 .פריטין-43 .ויטמין B12-793.

05/08/2007 | 13:21 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

השאלה איך היא מרגישה עם לחץ הדם הזה. האם יש לה סחרחורות כשהיא עוברת משכיבה לעמידה או מישיבה לעמידה. אם הכל בסדר לא ההיתי עושה כלום למרות שלחץ דם זה נמוך במעט לגילה. אם יש סחרחורות או הפרעות אחרות יש לגשת לבדיקה וטיפול.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)