CPK גבוהה אצל תינוק אשמח לקבל תשובה מהירה תודה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

31/05/2007 | 13:51 | מאת: חיים גנטמן

דק' שלום שמי חיים גנטמן אבא לבן בין 11 חודשים + ( 08.06.07 בין שנה ) . לפני מספר חודשים הובכן אצל בני ריפיון שרירים ואיחור התפתחותי . נשלחנו ע"י רופאת ילדים ורופאת מטיפת חלב לנורולוג ביצענו בדיקת דם לתינוק וה - CPK היה 232 כאשר לפי הטבלה צ"ל בין 24 עד 195 . מה זה אומר . בדיקות דם נוספות שבוצעו TSH ;T3 ; T4 תקין . האם CPK גבוהה מראה על בעיות בפיגור שיכלי והתפתחותי

02/06/2007 | 11:50 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

ראשית ההתמחות של הפורום הוא רפואת חרום ולא רפואה התפתחותית. אני מבין את דאגתך ולדעתי טוב תעשה אם תפנה מידית לרופא התפתחות

02/06/2007 | 11:50 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

ראשית ההתמחות של הפורום הוא רפואת חרום ולא רפואה התפתחותית. אני מבין את דאגתך ולדעתי טוב תעשה אם תפנה מידית לרופא התפתחות

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)