בליטה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/05/2007 | 21:18 | מאת: אור

לפני שלושה ימים צמחה בליטה מאחורי אוזן ימין שיכולה להראות כמו עקיצת דבור, נגיד- אבל אינה מגרדת כלל. מאז שגיליתי אותה כבר שלושה ימים היא אינה משנה את גודלה, מרחתי עליה משחה אנטיביוטית (רציקלין), אבל אין שינוי. עד עכשיו היא רק הייתה שם- אבל היום זה גם התחיל להציק. האיזור של הבליטה לא חמים- אז שללתי אופציה של דלקת. מה זה יכול להיות?

27/05/2007 | 19:05 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

אחת האפשריות היא ליפומה כלומר בלוטת שומן. בכל מקרה יש צורך בבדיקת רופא. רצוי כירורג פלסטי

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)