עזרה ראשונה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

08/05/2007 | 23:40 | מאת: ניל-דן

ערב טוב , עברתי לפני כחודשיים הכנסת שני מותחנים ביד לטיפול בצלקת . לפני ארבעה-חמשה ימים היו לי כאבים עזים ביד ואודם מסביב , היום חלפו הכאבים אבל לצערי מקום שמזריק הרופא את ... נפתח בקיצור כמו פצע לא גדול כ- 1:1 ס"מ ,בהתחלה היה יוצא טיפות טיפות מים, עכשיו הפסיקו ויש קצת הפרשות שצבעם בהתחלה היו בהיר והיום ירוק כהה. בקשר לחום - ( 37.8-39.3) . הבעיה עכשיו שאני מחוץ לארץ ואמורה לחזור ביום שישי , ולכן אני פונה לך ממש בדחיפות , מה הוא הטיפול הראשון שאני יכולה לעשות( בנתיים אני שמה בדים וחובשת את היד ולוקחת כדורים להורדת חום) ? עד עכשיו אני לא מבינה ממה זה יכול להיות , לא קיבלתי שום מכה ביד , אז מהן הסיבות שזה קרה ? האם זה מסוכן ויכול לזהם את היד ? הצבע של ההפרשה ממש ירוק כהה-עכור , האם זה סימן לזיהום ? תודה מראש על כל עזרה תודה מראש

10/05/2007 | 14:26 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

כנראה שאכן מדובר בזהום. יש לפנות ליעוץ רפואי דחוף לקבלת טיפול אנטיביוטי תואם

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)