כוויה מהשמש ונפיחות בפנים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

07/05/2007 | 04:11 | מאת: עדי

ביתי בת 16 שהתה בשמש אתמול כמה שעות ללא קרם הגנה , היא נכוותה בפנים ונוסף לאדמומיות יש לה נפיחות בפנים (עיניים,לחיים,סנטר) שלא פוחתת . היינו אצל הרופא שנתן לה קרם בשם סילברול. מה ניתן לעשות להורדת הנפיחות הגדולה? האדמומיות הולכת ופוחתת אבל הנפיחות לא ואנחנו די בלחץ. תודה

08/05/2007 | 10:02 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הנפחות תרד אף היאץ לוקח לזה יותר זמן

23/08/2007 | 01:03 | מאת: תאיר

שלום רב! אני לאחר טיפולים להסרת שעיר כשנה התשזפתי בשמש רק כשעה וחצי אך לא מרחתי קרם הגנה. הגב נשרף לגמרה בצבע חום. מיד לאחר חזרה הביתה מרחתי ג'ל אלוי ורה. אך העור כאב מאוד וכך מרחתי שעה שעה את הג'ל. עכשחו העור מתקלף אך יחד עם זאת ישנם כאבים וגירודים בעור. איני מצליחה להרגיע את העור מכאבים. מה אתה ממליץ לעשות. בתודה מראש על עזרה.

23/08/2007 | 01:05 | מאת: תאיר

שלום רב! אני לאחר טיפולים להסרת שעיר כשנה התשזפתי בשמש רק כשעה וחצי אך לא מרחתי קרם הגנה. הגב נשרף לגמרה בצבע חום. מיד לאחר חזרה הביתה מרחתי ג'ל אלוי ורה. אך העור כאב מאוד וכך מרחתי שעה שעה את הג'ל. עכשחו העור מתקלף אך יחד עם זאת ישנם כאבים וגירודים בעור. איני מצליחה להרגיע את העור מכאבים. מה אתה ממליץ לעשות. בתודה מראש על עזרה.

23/08/2007 | 12:11 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

מדובר בכוויה מדרגה ראשונה לכן צריך להתיחס בהתאם ואכן חומרים מרגיעם זה התשובה

02/09/2022 | 13:04 | מאת: שאנל

זה עזר להוריד את הנפיחות? אני אתמול הייתי ביפ וממש נישרפתי בפנים. קמתי בבוקר וכל הפנים מפוחות במיוחד העינים. זה מה שקרה לבת שלך? והאם זה עזר המשחה?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)