מד חום נשבר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

28/04/2007 | 15:45 | מאת: טל לב

נשבר לי מד חום במטבח באזור הכיור והשיש ויצא מן המדחום כדוריות קטנות של כספית. ניסיתי כמה שיותר לנקות את החומר והשאר זרם בכיור. האם יש סכנה בעניין? ומה עליי לעשות? אני ממש לחוצה ואין לי מושג מה לעשות עוד. בבקשה אם אפשר לקבל תשובה בהקדם האפשרי. תודה, טל.

03/05/2007 | 16:26 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הכמת במדחום קטנה ואינה מסוגלת להזיק. צריך לנקות ככל האפשרת אך אין מקום לדאגה

04/06/2007 | 23:03 | מאת: אלכס

היי, נשבר לי מדחום כספית בסלון והכל התפזר, אני חושב שעפה עלי כספית גם כן. ניקינו אני ואמא שלי עם סילוטייפ ונייר ושמנו בשקית ניילון. האם יש סכנה? ואיך נוכל לנקות לגמרי את הבית מכספית? האם העובדה שכנראה הכספית נגעה בי יכולה להזיר ואני צריך לבצע בדיקות? תודה

15/10/2007 | 08:38 | מאת: מיכאל

גם אצלנו נשבר מדחום על המזרון והכדוריות התפזרו על המזרון ובחדר חלק אספנו ושמנו בשקית סגורה וחלק היו על הרצפה בעזרת פנס בחושך מצאנו חלק. אישתי בהריון בחודש השני והיא נגעה בטעות במספר כדוריות וגם ישנו בחדר האם נשקפת סכנה להרעלה כלשהי

06/05/2008 | 16:41 | מאת: חיים

גילינו מדחום שבור בבית ולא ידוע מתי נשבר והיכן הכספית מה לעשות 0548113273 02960593405

22/04/2012 | 22:15 | מאת: מורן

הי, נשבר לי מד חום גדול (כמו של המעבדות בביולוגיה...) במטבח, החומר האדום נשפך ולא התנקה כמו שצריך (נשאר עדיין כתם אדום). האם אני צריכה למצוא את הכדור הכסוף? לא נתקלתי בו בזמן שטיטאתי את הזכוכיות. האם צריך לדאוג?

27/03/2016 | 07:08 | מאת: אנונימי

כנראה זה היה מד חום מכוהל, פעם היה לי בדיוק כזה בתיכון, אין סיבה לדאגה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)