דלקת בשד?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

23/04/2007 | 19:53 | מאת: אאא

אני במהלך גמילת תינוקי בן השנה וחצי מהנקה מליאה. הפסקתי ונסעתי לשלושה ימים. היה לי גודש נוראי .שירד מעט בעזרת עלי כרוב ומקלחות חמות. היה נראה שהוטב ומשתפר אבל היום השד הימני כואב מאד וקשה ההרגשה הכללית כמו בשפעת כאבי גב רגליים וכן חום 37.5 (כשלי בדכ החום בסביבות 36. יש לי כמה ימים צמרמורות (מאז הפסקת ההנקה). האם זו דלקת? המרפאות סגורות. מה אעשה? תודה רבה מראש

24/04/2007 | 09:43 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

במידה ויש לך חוםואודם מקומי ורגישות מקומית בשד. ובמידה ויש לך חום ססטמי פני ליעוץ רפואי במיון

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)