חבלה בראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/03/2007 | 12:02 | מאת: ארז

שלום לכם לפני 10 ימים חטפתי מכה חזקה בראש, במצח, מכה נקודתית בעקבותה עפתי לאחור,במקום נוצר חתך שנסגר ע"י דבק רקמות. לאחר יום מנוחה חזרתי לעבודה רגילה. לפני כשבוע התחלתי לחוש כאבי ראש חזקים מאוד באזור המצח, ארובות העיניים,ובאזור האזניים. ביקרתי פעמיים אצל רופא משפחה, הומלצה מנוחה ואקמול. מאז אין כל הקלה בעוצמת כאבי הראש. שאלתי היא איזה בדיקות עליי לעבור, נכון לעכשיו אני מנוטרל לחלוטין. האם יכול להיות שזה זעזוע מוח בלי איבוד הכרה? אנא תשובתכם ארז

27/03/2007 | 09:45 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

לפי תאור הכאב הנטייה שלי לחשוב על סינוסיטיס כלומר דלקת של מערות הפנים. הבדיקה היא פיזקאלית הניקוש מעל מערות הפנים. בנוסף אפשר לעשות צילום מכוון למערות הפנים

16/05/2007 | 21:59 | מאת: שוש

בני בן חצי שנה נפל היום מהמיטה הזוגית לרצפה. הוא בכה כחצי דקה, ולאחר מכן נרגע והגיב כרגיל. החלטתי לשלוח אותו למטפלת. כשחזרתי נדהמתי לגלות שעין שמאל "בורחת " מידי פעם פנימה, ויוצרת פזילה למס' שניות. האם עלי לקשר זאת למכה שקיבל? מהן הסיבות שיכולות לגרום לכך?

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)