לחץ מוזר בחזה מהבוקר

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

20/03/2007 | 19:22 | מאת: ירדנה לוביטקין

מהבוקר יש לי לחצים בחזה. בעבר עברתי ניתוח מעקפים בלב, האם להתקשר לשחל?

20/03/2007 | 19:41 | מאת: ניסים

אם את מנוייה בשחל אז בוודאי - תתקשרי. אין לך מה לפחד הרי יש קודם כל רופא או אחות שיענו לך ולפי מיטב ידיעתי הם עברו הכשרה לרפואה דרך טלפון, ואם את מנוייה שם אז יש להם היסטוריה רפואית שלך ויחד איתך הם יעשו בדיקות דרך הטלפון יש להם מיכשור כזה. אני ממליץ לך אם את מרגישה לחץ או תחושה לא נעימה כן ליצור קשר עם הצוות של שחל את יכולה כל הזמן להתקשר הלוא זה מוקד של 24 שעות.

24/03/2007 | 22:21 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

שוב אין זה המקום לשאלות דחופות התשובה היא כן

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)