בקשה עזרה- מיפוי עצמות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

05/03/2007 | 13:40 | מאת: קובי

שלום יש לי מחר מיפוי אני לא יודע אם כדאי ושווה בגלל הקרינה לעשות אותו- יש לי כאבים הרבה זמן בעצם החזה מתרגיל מקבילים וכנראה ששבר לא יכול להיות לי מזה כי זה לא חבלה זה לא שנפלתי על העצם ושברתי אותה או משו..אולי יש לי דלקת בעצם ולא יכול להיות דלקת זיהומית מתרגיל שהפעיל לחץ על העצם..והדלקת יכולה לעבור לבד..יש לי קצת כאבים שם לא כמו בשבועות הראשונים שנורא כאב לי ..עכשיו אני לא יודע אם כדאי לעשות את המיפוי האם סתם להכניס קרינה..תודה

06/03/2007 | 14:19 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

נושא זה אינו קשור לרפואת חרום. אך כרפואה כללית אם כבר הועלתה בעיה יש לשלול אותה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)