בלוטת הלימפה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

25/08/2006 | 00:18 | מאת: מני

קוראים לי איציק אני בן 17 כבר שבוע שאני סובל מכאבי ראש חזקים חום ואיבדתי את התאבון שבוע לא אכלתי כלום כמעט!!ביומיים האחרונים כאב לי הגרון והיום בצוהריים התנפח לי בצד שמאל של הגרון כיאלו עוד גרגרת ענקית והכאב לי נסעתי לקופ"ח ואמרו לי שזה בלוטת הלימפה הביאו לי כדור בשם "זטו" זה כמו אנטיביוטיקה משהו כזה היום בערב התנפח לי גם בצד ימין ואני בקושי מצליח לאכול אפילו לשתות כואב לי ולבלוע את הרוק ויש לי גם טעם מוזר בפה כמו חלודה כזה מר מגעיל כזה אני רוצה לדעת עם יש משהו מהר שאני יכול לטפל בזה כי הקופ"ח סגורה שישי שבת וכואב לי רצח ועוד דבר אני גם רוצה שזה יעבור לי עוד יום חמישי כי אני טס לחו"ל וראיתי באתר שלימפה יכול להיות תסמינים של גידול סרטני איידס מחלת הנשיקה וכו...??זה נכוןןן עם כן לעשות בדיקות דם?? סליחה על כל השאלות ותודה מראש

25/08/2006 | 16:55 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

התיאור מתאים למחלה זהומית. חיידקית או וירלית. יש לפנות לרופא או למיון

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)