זעזוע מוח?

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

29/07/2006 | 21:20 | מאת: גלית

ד"ר שלום... אני בת 27 ואתמול קיבלתי מכה חזקה מאד במצח , הרגשתי שעפתי אחורה והיו לי כאבים . אחרי זמן קצר חשתי בחילה וסחרחורת וכך היה גם היום . לא איבדתי הכרה ואני יציבה יחסית אם כי קצת מסוחררת . כל היום ישבתי ובהיתי כי הרגשתי כובד בראש . אין לי מושג אם לגשת לרופא בשל כך או להמתין שזה יעבור . אני מרגישה לא מפוקסת כבד"כ , קצת יותר איטית מהרגיל אם כי צלולה . האם זה זעזוע מוח? מה צריך לעשות? אני קצת בלחץ כי שבוע הבא אני טסה לטיול וחוששת שזה יחמיר, בתודה מראש...

31/07/2006 | 10:11 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

בדרך כלל בחשד ל"זעזוע מח" אני מאשפזים להשגחה של 24 שעות ואחר אם אין תופעות לואי אנו משחררים. לכן במידה ואין תופעות לואי את יכולה להיות שקטה. באם יש תופעות לואי כל שהן יש לפנות לבדיקה רפואית

15/08/2006 | 17:08 | מאת: מיה

אובחן אצלי זעזוע מח קטן ע"י נוירולוג והוא ציווה עליי מנוחה מוחלטת ושקט, החלטתי לבצע את מה שהרופא אמר, אך כעבור 3 ימים אני מרגישה יותר גרוע, אני מרגישה שהמוח מתנוון מחוסר עשייה וכל התחושות של הסחרחורת והחולשה עדיין קיימות. שאלתי היא האם זה הטיפול היחיד שניתן לטפל במקרה כזה? וכמה זמן לדעתך אשאר במצב מתסכל זה? והאם הייתי צריכה לבקש בדיקת סי.טי כי יש לי לחצים בראש? לתשובה מהירה אודה, אני מאד לחוצה ומיואשת. תודה.

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)