התקף אסטמה אצל ילדה אלרגית לונטולין וארוונט

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

06/06/2006 | 23:04 | מאת: עינת

שלום אני אמא לילדה בת ארבע מקסימה אשר סובלת מאסטמה מאז גיל חצי שנה מטופלת בפלקסוטייד פעמיים ביום וסינגולר בערב אלרגית לונטולין עורר אצלה מאין פרכוס בכל הגוף אשר השאיר יד שמאל רועדת לעוד 24 שעות ולארוונט אשר עורר אצלה טכיכארדיה. לאחרונה נעקצה רבות מיתושים, טופלה בפניסטיל חיצוני ופנימי וכעבור יומיים נוצרה בצקת באזור של עקיצה אחת הרופאה בדקה שוב ונתנה אנטיסטמין אחר למחרת קיבלה התקף של שיעולים תכופים במשך יותר מ10 דקות עד שהגעתי אל הרופאה כבר לא היה לה דבר גם לא צפצופים בשל אודם חמור בגרון קיבלה מוקסיפן לשבוע, בסיום הטיפול השיעול הקשה נמשך ואתמול קיבלה התקף מאוד קשה של שיעול אחרי יומיים שבהם טופלה בבטניזול עמדתי מול בתי במהלך התקף חסרת אונים ולא יודעת מה לתת לה או לעשות כרגע אני יושבת בבית עם הפנייה למיון למקרה של התקף חוזר אינני יודעת מה לעשות אני זקוקה לסיוע רפואי דחוף יש לציין שהילדה בין התקף להתקף מאוד חיונית ופעילה בתודה אמא מודאגת

11/06/2006 | 11:11 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

הכתובת הנכונה לעזרה בטיפול בילדה היא: רופא הילדים שלה שמכיר אותה או פלמונולוג והטוב ביותר פניה למרפאת אלרגיה

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)