דימום ברשתית

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה (מיון)

31/01/2002 | 15:56 | מאת: חיה

שאלתי לרופא עיניים לפני כשלושה ימים, בערב פתאום ראיתי על אורות פלורסנט כתם אדום. מיד עצמתי עין אחת ושמתי לב שאת הכתב האדום אני רואה רק בעין שמאל. פניתי מיד לרופא עיניים שבדק אותי בדיקה של קרקעית העין ואמר לי שבאמת נכון אני לא ממציאה והכתב שאני רואה נוצר כתוצאה מדימום ברשתית. הופנתי לבית חולים וולפסון - למחרת נבדקתי בית החולים והתשובה שלהם היתה כמו של רופא העיניים שבדק אותי במרפאה. הופנתי לצילומים באופן דחוף אך עליי להמתין לתור. בינתיים הרופא אומר שאני יכולה להמשיך לעבוד, אני כתבנית במשרד עו"ד. השאלה שלי האם המצב לא יכול להחמיר. הייתי היום בעבודה ואני רואה מטושטש, קשה לי לקרוא. שמתי לב שכאשר אני מסתכלת ועוצמת את העין הטובה אני רואה ערפל מכסה את הכתוב. אני מאד מודאגת - ממה קורה דבר כזה. עליי לציין שאני בת 49. מחכה לתשובה תודה מראש.

11/02/2002 | 12:10 | מאת: ד"ר ערן טל-אור

את חיבת להיות במעקב. האם את סובלת ממחלות אחרות כמו לחץ דם גבה או סוכרת. כי זה עלול להיות הגורם את צריכה להיות במעקב של רופא משפחה ורופא עיניים

מנהל פורום רפואה דחופה (מיון)